Bàsquet

Bàsquet

L'ABPremià comença bé però acaba perdent a Arbúcies (68-63)

Carles Sole

Mala segona part de l’ABP. 2 victòries a casa, 2 derrotes fora. L’equip és novè, i aquest dissabte rep el Quart.
El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià va caure aquest passat cap de setmana a la pista de l’Arbúcies per un ajustat 68 a 63. Els premianencs van tenir un inici de partit molt bo, amb una gran defensa i arribant al descans amb 6 punts d’avantatge. Però a la represa els locals van passar a dominar i van capgirar el marcador per acabar establint el 68 a 63 definitiu.
L’entrenador del sènior masculí de l’ABP, Jandro Zubillaga, explicava al Planetari d’ahir que els dos primers quarts del partit són el més positiu que es pot extreure de la derrota encaixada a Arbúcies. Amb aquesta derrota el Premià ocupa la 9a posició al grup 1 de 2a Catalana masculina, amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes. Aquest dissabte els de Jandro Zubillaga reben la visita del Quart, quart classificat que visita el Pavelló Municipal de Premià a partir de les 16h de la tarda.