Marc Rodriguez

29 d'abril de 2024

Bàsquet

Bàsquet

El primer equip femení de bàsquet no pot rematar l’Hospitalet i ara només pot guanyar i esperar

El primer equip femení celebrant la victòria contra el Granollers

Derrota del primer equip femení contra l’Hospitalet (54-56). Les premianenques van tenir opcions de victòria durant tot el partit. De fet, al descans, guanyaven de deu i en la recta final va ser el rival qui, a falta de cinc minuts, va ser capaç de capgirar el marcador i endur-se els dos punts. El triomf deixa les premianenques pendents d’un fil: desenes i sense opció d’atrapar la novena plaça, perquè el Tarragona va guanyar i ja és a dos partits de marge, a falta només d’una jornada. Les d’Àlex Àlvarez només poden guanyar el Sant Adrià, mantenir la desena plaça i esperar que no hi hagi descensos compensats.