1 d'octubre de 2014

Futbol Sala

Futbol Sala

El COVER continua intractable i no dóna opció al CN Sabadell

Comença bé la temporada pel Cover Futbol Sala de Premià de Mar: 7 punts en tres partits que es resumeix en 2 victòries, a casa, i un empat davant el marfil Santa Coloma, en el debut, a la pista del Marfil. Bon inici i no només pels punts, també per les formes. L’equip ha estat capaç d’anotar 22 gols en tres partits i a nivell físic estan en un bon estat de forma, per tant més que satisfacció per part de tots: cos tècnic, jugadors i afició. El partit va ser un espectacle. Abans d’arribar al descans, Choco va ser clau amb el seu hat-trick per animar el marcador. Els primers vint minuts van acabar 4-0 i això que va costar obrir la llauna, que no hi havia una peça fonamental como Gordillo i que la lectura del partit havia estat lenta. Pero es van animar. I va acabar 9-1, amb un CN Sabadell desplegat amb cinc homes amb pista que era incapaç de parar a un brillant COVER.

L’equip ara mateix és segon a la taula de 2ª B i només dos punts el separen de l’Escola Pia, que ho ha guanyat tot. Això sí, val a dir que no tot és tan bonic com sembla. El tècnic, Òscar Larrotcha no en té prou i, prudent, considera que la competició tot just acaba de començar i que l’equip té potencial, però encara molt marge de millora. El míster és perfeccionista i sap que l’equip, tot i el bon inici,té fins a nou peces noves, jugadors molt joves i una dinàmica positiva que es pot diluir en qualsevol moment. Per això demana més intensitat, més concentració i més fortalesa.