Segueix-nos!

Francesc Triola

17 de maig de 2023

Eleccions municipals 2023

Eleccions municipals 2023

El cap de llista del PP, Joaquin Briones, defensa el trasllat del mercat de Sant Joan a Can Sanpere

Francesc Triola
Joaquin Briones
Joaquin Briones, candidat del PP a Premià de Mar

Aquest dimecres, continuant amb la sèrie d’entrevistes que Premià Mèdia dedica a les diferents candidatures que es presenten a les eleccions, el cap de llista del PP Joaquin Briones ha presentat les propostes del seu partit de cara a les properes eleccions municipals.

El candidat nascut a Barcelona l’any 1966 ha estat regidor en anteriors legislatures i va perdre la representació en les darreres eleccions de l’any 2019. Es presenta segons diu a l’entrevista, amb ganes de portar novament al PP al consistori per poder aportar visions diferents de les que hi ha hagut aquesta legislatura. Considera que el partit te una massa crítica important a la població, però que candidatures com és ara Ciutadans o Vox van ocupar part del seu electorat.

En l’àmbit de millores futures per la població són partidaris de la millora del mercat municipal i proposen la seva reubicació a l’antiga fàbrica de Can Sant Pere un cop desallotjada.

Joaquin Briones explica que els quatre anys que ha estat fora del consistori li ha servit per veure que el diàleg i el consens és el més important de la gestió del municipi.

Aquesta és l’entrevista sencera:

YouTube player

Més notícies

Cultura