Segueix-nos!

Francesc Triola

16 de maig de 2023

Eleccions municipals 2023

Eleccions municipals 2023

El cap de llista de Valents, Rafael de la Sotilla, proposa soterrar 300 metres de la NII al seu pas per davant de l’estació

Francesc Triola

Avui dimarts dia 16 s’estrenava en la sèrie d’entrevistes que Premià Mèdia dedica a les diferents candidatures que es presenten a les eleccions, el cap de llista de Valents, Rafael de la Sotilla.

El candidat nascut a Barcelona l’any 1958 es enginyer de camins per la UPC i fundador de l’empresa Mekano4. Es presenta segons diu a l’entrevista amb ganes de gestionar el consistori com si fos una empresa privada i fa notar que l’ajuntament té una quantitat, segons ell, excessiva de treballadors.

Sobre Metalogenia afirma que no tenen voluntat de fer més pisos donada l’elevada densitat demogràfica de la població i la necessitat d’espais verds. Destaca com a proposta aprofitar la pacificació de la NII al seu pas per Premià de Mar per efectuar un soterrament parcial d’aquesta, concretament planteja soterrar tres-cents metres davant de la Riera per poder tenir una plaça davant de l’estació del ferrocarril.

Rafael de la Sotilla que no resideix a Premià de Mar actualment, es va comprometre a viure a la població en cas de sortir escollit.

Aquesta és l’entrevista sencera al candidat:

YouTube player

Més notícies

Cultura