Segueix-nos!

Francesc Triola

19 de maig de 2023

Ajuntament

Ajuntament

Darrer cap de setmana de campanya amb profusió d’actes de tots els partits.

Francesc Triola

Aquest és el darrer cap de setmana abans de les votacions, i per això es concentren els principals actes centrals de campanya dels partits i coalicions.
El PSC presenta aquesta tarda a les set, els candidats de la seva llista a les eleccions.
Aquesta presentació es farà a la Sala d’actes del Centre Cívic (c/ de l’Esperança, 19) amb la presència del diputat al Congrés José Zaragoza. Aquest partit que encara no havia presentat als components de la seva llista, convida avui a la ciutadania a conèixer els components de la seva candidatura. Diumenge a les sis de la tarda acte de campanya al Barri Cotet amb concert del grup Rumba sin IVA.

Estimem Premià, opta per concerts i actes lúdics, en aquest sentit avui divendres a dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc un concert dels amics d’EGB a la Plaça Nova i demà dissabte anuncien un Concert Eufòria amb La Looa a les set de la tarda a la plaça de la foneria.
Avui divendres a les sis de la tarda, Premià en Comú Podem parla de drets dels animals amb Sergi Garcia, director general de drets dels animals al ministeri de drets socials i el diumenge acte central al porxo de la Lió amb un espai infantil, música i paella popular.

Crida Premianenca prepara l’acte central de campanya per diumenge a partir de les onze del matí a la plaça de la sardana amb espectacle de circ i a les dotze parlaments d’Eulàlia Reguant i la cap de llista Marta Solà entre altres. A la una del migdia anuncien un vermut popular a la mateixa plaça.

ERC dissabte obre paradeta republicana a la Gran Vía amb el carrer de la Plaça i diumenge un vERCmut a la plaça Ernest Lluch.

Finalment Ciutadans continuarà amb la seva estratègia de carpes a diferents indrets de Premià de Mar

Més notícies

Cultura