Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de setembre de 2023

Societat

Societat

Torna el Cercle Market al port, “tardeo i shopping” ara amb gust de tardor

Joaquim Aguilar
Les parades si situen al llarg del vial central del recinte del port (Foto: Vímet)

Aquest cap de setmana se celebra al recinte del port de Premià de Mar la 2a edició del nou Cercle Market, una convocatòria comercial i lúdica (l’eslògan parla de “tardeo i shopping de luxe) que firmen conjuntament l’empresa Vímet i Marina Port Premià. 

L’estrena d’aquesta nova activitat va tenir lloc del 28 al 30 de juliol passat i, segons l’organització, va registrar una gran afluència de visitants, que van poder comprar a les parades que acollia i també gaudir de propostes musicals. Es planteja com una fira dedicada a articles de roba i complements que en cada edició adopta l’aire de l’estació en curs, de manera que en aquesta ocasió i en la següent s’inspirarà en la tardor. Novament es farà en horari de tarda divendres, dissabte i diumenge i a banda d’una vintena d’establiments s’acompanyarà cada dia d’una actuació musical per amenitzar les compres (les bandes seran, respectivament, Set de Rumba, el DJ Badabronx i el grup de versions Aldala). Concretament divendres i dissabte funcionarà de dos quarts de 6 de la tarda a 12 de la nit i diumenge fins les 10 de la nit. 

Després d’aquesta primera edició de tardor n’hi haurà una altra dedicada a aquesta estació els dies 28 i 29 d’octubre (que se centrarà en la Castanyada i el Halloween) i seguidament es faran tres edicions especials de Nadal els caps de setmana i festius entre el 6 i el 24 de desembre en què el mercat s’acompanyarà, entre altres reclams, d’activitats infantils, encesa de l’arbre de Nadal del port i visita del Pare Noel.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura