Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de juliol de 2023

Comerç

Comerç

Arriba el Cercle Market al port de Premià de Mar: moda, artesania, música i solidaritat al ritme de les estacions de l’any

Joaquim Aguilar
Cartell de l'activitat i indret on es durà a terme

El divendres 28 de juliol comença a caminar el Cercle Market a Premià de Mar, que en la seva primera edició es farà divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de juliol. L’empresa d’esdeveniments Vímet Events i Marina Port Premià impulsen un nou mercat mensual que aplegarà al recinte del port premianenc parades de moda, complements i artesania i que també s’amenitzarà amb actuacions musicals cada vespre. A més a més, en totes les edicions hi haurà una parada d’alguna organització solidària comarcal a fi que l’activitat tingui una repercussió social. El mercat duu per nom Cercle Market perquè s’inspirarà en el cicle de les estacions de l’any a l’hora de seleccionar l’oferta comercial i ambientar l’espai firal. Es farà un cop cada mes llevat de l’agost.

En la seva primera edició el Cercle Market comptarà amb una vintena de parades entre les quals hi haurà roba, calçat, bijuteria artesana o cosmètica que ocuparan l’espai central del recinte comercial del port (el tram final del carrer Santiago Rusiñol). Al capdavall d’aquest sector, arran de mar, hi haurà una zona chill-out i un escenari on s’oferirà música en directe: en l’edició de juliol actuaran la banda d’havaneres mataronina Grup Salvador Comas (divendres a les 20h), el grup Aldala, que fa de covers de rumba catalana i èxits actuals (dissabte a les 22h) i el DJ Badabronx, punxadiscos de la sala Clap de Mataró (diumenge a les 20h). En aquesta ocasió l’ONG convidada serà Dolls4girls, de Mataró, que ven nines i destina els fons obtinguts a ajudar nenes en circumstàncies difícils. L’horari del mercat serà des les 17.30h fins a mitjanit divendres i dissabte i diumenge tancarà a les 20h. 

Etiquetes:

Port

Més notícies

Cultura