Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de gener de 2023

Educació

Educació

Operació escalfor a La Lió: l’Ajuntament proporciona més radiadors per a les aules i els operaris busquen avui la fuita de la calefacció

Joaquim Aguilar
Ahir l'Ajuntament va proporcionar 20 radiadors més, que s'afegeixen als que ja s'havien facilitat el dilluns

Avui estava previst que els operaris de l’empresa de manteniment de l’Ajuntament fessin treballs per localitzar la fuita que ha provocat l’avaria de la calefacció a l’escola La Lió. Segons ha explicat la directora Silvia Casas, ahir l’Ajuntament va proporcionar al centre 20 radiadors més elèctrics, que se sumen als que ja es van facilitar a principis de setmana, i els treballadors de l’empresa de manteniment van fer la instal·lació d’una línia elèctrica addcional per donar subministrament, justament, a tots aquests radiadors. Amb aquest reforç, explica Casas, s’ha pogut elevar la temperatura de les aules i ja són una mica més confortables:

Des de l’Ajuntament el regidor d’urbanisme Antoni Subirà ha fet notar que aquest tipus d’equipaments passen els controls de manteniment rutinaris però que és quan més se’ls exigeix (com ha passat ara) quan poden presentar disfuncions:

Recordem que la calefacció va deixar de funcionar dilluns després d’uns dies en què ja havia anat a empentes i rodolons. Immediatament l’Ajuntament hi va enviar l’empresa de manteniment i va proporcionar els primers radiadors. Els tubs de la calefacció circulen per sota del paviment, de manera que és difícil de localitzar una fuita, i per reparar-la cal aixecar el terra. Està previst que avui els operaris vagin tancant el sistema per sectors fins aïllar el sector problemàtic i per saber, així, on s’ha de foradar.

J.Aguilar

Etiquetes:

Escola La Lió

Més notícies

Cultura