Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de gener de 2023

Educació

Educació

L’edifici de primària de La Lió està sense calefacció des de dilluns, i avui esperen localitzar l’origen de l’avaria

Joaquim Aguilar
La fuita del circuit d'aigua es deixava veure avui des de l'exterior de l'edifici

El sistema de calefacció de l’edifici de primària de l’escola la Lió ha deixat de funcionar aquesta setmana a causa d’una avaria. Després d’uns dies de funcionament irregular, dilluns ja no es va poder activar, i tot fa pensar que l’origen de l’avaria està en una fuita en el circuit radial de l’equipament, que s’estén sota terra i per tant fa difícil la localització i també la reparació. Segons ens ha dit avui la directora Silvia Casas, des del primer dia hi treballa l’empresa de manteniment que té contractada l’Ajuntament, i avui justament estava previst fer treballs d’aïllament per sectors a fi de localitzar la fuita i saber on caldrà foradar. 

Escoltem Casas, que es dirigeix a les famílies de l’escola i es mostra confiada que els treballs d’avui permetin aventurar el final d’aquesta situació. També aconsella que els nens vagin ben abrigats:

Val a dir que l’Ajuntament ha facilitat al centre radiadors elèctrics d’oli per climatitzar mínimament les aules, que aquesta setmana, segons Casas, han estat a temperatures entre els 12’5º i 13’5º, però segons la directora aquests aparells són petits i de poca potència, mentre que les aules són grans i antigues. Justament ens ha dit que avui traslladarà aquesta circumstància a la regidoria en la reunió periòdica de les direccions amb l’Ajuntament. 

L’edifici de primària és la part antiga de l’escola La Lió, arran del carrer Joan Prim, i té un total de sis aules amb vint-i-cinc alumnes cadascuna que aquesta setmana, com sentíem, han hagut d’abrigar-se.

J.Aguilar

Etiquetes:

Escola La Lió | Obres

Més notícies

Cultura