Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de gener de 2023

Comarca

Comarca

Nova contractació del Consell Comarcal dirigida a col·lectius amb dificultats sociolaborals, ara per a migrants en situació irregular

Joaquim Aguilar
Foto: Consell Comarcal

Després d’anunciar fa dues setmanes un procés selectiu per contractar 6 persones transgènere, una acció inscrita dins el programa Treball i Formació que es feia per primera vegada, ara al Consell Comarcal obre un procés per contractar 6 persones migrades extracomunitàries en situació administrativa irregular. La convocatòria, que també és inèdita per part d’aquest organisme, especifica que els candidats han d’estar en disposició d’obtenir una autorització de residència i treball per arrelament social.

Com diem l’oferta s’emmarca dins el Programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i en concret s’ofereix un contracte laboral de 12 mesos de durada a temps complet per fer feines al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics CAAD Maresme, a l’Arxiu Comarcal, al Servei de beques menjador del Consell Comarcal, al Servei d’Igualtat  i al Servei de ciutadania i immigració. Les persones seleccionades rebran una formació i un acompanyament específic individualitzat. Per accedir al procés cal presentar una sol·licitud al Consell Comarcal del Maresme o a través de la seu electrònica abans del 3 de febrer. Al web d’aquest organisme en trobareu tots els detalls.

J.Aguilar

Més notícies

Cultura