Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 de gener de 2023

Comarca

Comarca

El Consell Comarcal fa per primer cop una oferta de feina específica per a persones transgènere

Joaquim Aguilar

El Consell Comarcal del Maresme fa ara mateix per primera vegada una convocatòria per contractar durant un any 6 persones transgènere. La contractació es farà en el marc del programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, un programa  encaminat a millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur i especialment persones que tenen més dificultats per accedir al mercat laboral i, per tant, major risc d’exclusió social. Està cofinançat per la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i pel mateix Consell Comarcal. Segons resa la mateixa convocatòria, es consideren persones transgènere aquelles que no s’identifiquen amb el gènere que els va ser assignat en néixer segons les seves característiques biològiques, sigui perquè se sent del gènere contrari, o bé per que la seva identitat no s’ajusta a les categories de gènere tradicionalment establertes.

En concret, les persones que es contractaran desenvoluparan feines administratives a l’Arxiu Comarcal del Maresme i als serveis comarcals d’Atenció LGTBI (SAI) i d’Igualtat, i també rebran una formació transversal de 60 hores per reforçar les seves competències i un acompanyament específic individualitzat.

Qui hi estigui interessat pot fer arribar el seus currículums fins al 17 de gener per correu electrònic a l’adreça hagar.daoud@ccmaresme.cat

J.Aguilar

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura