Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de juliol de 2023

Educació

Educació

Nadons sense bressol afirma que l’externalització de places és “un pegat” i sospita que el compromís era part de la campanya electoral

Joaquim Aguilar

La plataforma premianenca ‘Nadons sense bressol’ ha fet públic un comunicat on es pronuncia al voltant de la notícia que transcendia la setmana passada que finalment no es podran crear les 60 noves places públiques d’escola bressol que pretenia oferir el govern el curs vinent. L’entitat considera que “la licitació era i és un pegat” i que no pot convertir una solució definitiva, i també denuncien que el fet que el concurs quedés desert “posa de manifest, una vegada més, que el govern fa promeses que no es materialitzen”. De fet, com ha dit la portaveu Irene Barreras, entenen que tot plegat van ser compromisos amb intencions electoralistes:

La plataforma denuncia per altra banda que les 60 places que es volien crear no eren reals perquè en una reunió amb l’Ajuntament se’ls va indicar que els infants que estiguessin matriculats a la bressol privada adjudicatària ocuparien part d’aquestes 60 places. Tot plegat porta aquest col·lectiu de famílies a reclamar novament que es treballi per la 2a bressol municipal amb instal.lacions pròpies, projecte educatiu i també -afegeixen- salaris “a la mateixa alçada que l’actual bressol”. En aquest sentit recorden que existeix una moció aprovada al ple que així ho demana:

Escolta les declaracions de la Irene Barreras:

Etiquetes:

Escola bressol

Més notícies

Cultura