Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juliol de 2023

Educació

Educació

Les noves places d’escola bressol municipal hauran d’esperar un any i l’Ajuntament subvencionarà de nou les places a Infantil 2

Joaquim Aguilar
Entrada a l'escola bressol Els Gafarrons

La creació de 60 noves places públiques d’escola bressol a Premià de Mar s’ajorna, si més no, un any, i el curs vinent l’Ajuntament oferirà de nou subvencions per al curs Infantil 2 a les famílies que han quedat fora de l’escola Els Gafarrons. Ho va explicar ahir al ple municipal la regidora d’educació Elisenda Busquets arran d’una pregunta de Crida Premianenca, que demanava per les gestions de l’equip govern encaminades a aconseguir aquestes places i els plans per dotar-se d’una segona bressol municipal. Escoltem Busquets, que va informar que el concurs que es va fer per externalitzar aquestes 60 places ha quedat desert i per això no hi ha temps material de tenir-les per al curs 2023-24, i que també va anunciar que -com es va fer el curs passat- s’acudirà de nou a la subvenció. També va dir que es continuaran estudiant vies per la creació de la segona escola bressol municipal:

Recordem que després que els últims dos cursos hagin quedat moltes famílies fora de l’escola municipal l’equip de govern va decidir ampliar el nombre de places per mitjà d’una externalització i al concurs s’hi van presentar dues escoles privades premianenques, Piscis i Sol Solet. Malgrat que en un moment donat Busquets va avançar que una d’elles tenia pràcticament guanyada la licitació, finalment no ha estat així i el concurs ha quedat desert perquè en la revisió final de la documentació es va detectar l’incompliment d’un requisit jurídic que no era subsanable. 

Etiquetes:

Escola bressol

Més notícies

Cultura