Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 de juny de 2023

Infraestructures

Infraestructures

L’Ajuntament obre un canal per informar la ciutadania sobre la nova promoció d’habitatges de lloguer subvencionat

Joaquim Aguilar
Cartell que s'ha instal·lat arran de la finca

L’Ajuntament posa a partir d’aquesta setmana a disposició dels veïns un canal per obtenir informació al voltant de la promoció d’habitatges que es comença a fer al barri Maresme que acollirà els primers pisos de lloguer subvencionat del municipi.

Com va transcendir la setmana passada, aquesta setmana comencen les obres en aquest solar que queda al carrer Ramon i Cajal cantonada amb el carrer del Carme, la finca on hi havia l’edifici conegut com la ‘fàbrica de pijames’. El nou edifici acollirà un total de 25 habitatges, 16 dels quals seran, com diem, de lloguer subvencionat. Ens ho explicava el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, que també ens deia que encara s’està acabant de definir la quantia de la subvenció

Tot i que, segons va explicar Subirà, les primeres famílies a les quals s’oferiran aquests habitatges són famílies que ja consten als llistats de serveis socials com a demandants d’habitatge i en situació de vulnerabilitat, ara també es donarà informació a altres famílies, i s’ofereixen 3 vies per obtenir-la: un formulari que s’ha habilitat al web municipal, l’adreça electrònica habitatge@premiademar.cat i el telèfon 647 286 039.

Des d’avui la finca on es construirà la promoció ha deixat de funcionar com a aparcament municipal amb motiu de l’inici de les obres.

Més notícies

Cultura