Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de febrer de 2023

Educació

Educació

L’AFA de La Lió agraeix la reacció de l’Ajuntament després que s’espatllés la calefacció però demana un diagnòstic complet d’un equipament “molt antic”

Joaquim Aguilar
La fuita del circuit d'aigua es deixava veure avui des de l'exterior de l'edifici

L’AFA de l’escola La Lió s’ha pronunciat al voltant de l’avaria de la calefacció que pateix l’escola des de fa dues setmanes i que va provocar que els sistema deixés de funcionar totalment a l’edifici antic (on hi ha les 6 aules de primària) el dilluns 23 de gener. Tot i que afirmar que en un primer moment va costar que l’Ajuntament els donés informació, ens diuen, l’associació de famílies ha agraït que ben aviat el mateix consistori proporcionés radiadors elèctrics per poder oferir un ambient confortable als alumnes. I més enllà d’això, el que demanen és que tot plegat doni peu a una revisió completa i un diagnòstic d’un equipament antic i, per tant, molt exposat a les avaries. Escoltem el president de l’AFA Moisés Sevillano:

Des de la direcció del centre ens diuen avui que l’avaria continua sense estar reparada i que no tenen constància dels progressos que han fet els treballadors que se n’ocupen. La setmana passada l’Ajuntament ens deia que segurament per trobar la fuita caldria aixecar el paviment de les aules i, per tant, interrompre l’activitat acadèmica, un extrem que de moment es prefereix evitar. 

Escolta les declaracions de Moisés Sevillano:

Etiquetes:

Escola La Lió

Més notícies

Cultura