Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de juliol de 2023

Comarca

Comarca

La JEC obre expedient per presumpta vulneració de la neutralitat en l’acte d’Aragonès al Masnou el 13 de juliol

Joaquim Aguilar
Moment de l'acte al Masnou (foto: Govern de la Generalitat)

L’acte que va fer el President Pere Aragonès al Masnou el 13 de juliol passat per presentar els projectes de pacificació de la N2 al Maresme ha donat peu a la incoació d’un expedient per part de la Junta Electoral Central (JEC) per presumpta vulneració de la neutralitat institucional que exigeix la Llei Orgànica del Règim Electoral General en període electoral.

N’informava dissabte el Capgròs, que diu que la JEC ha estimat parcialment una denúncia del PSC per les declaracions d’Aragonès i també de la consellera de Territori, Ester Capella, que també prenia part de l’acte. De fet l’expedient no només es fixa en les declaracions sinó en el mateix acte, que considera que incompleix la llei, que prohibeix inaugurar obres o presentar projectes en campanya.

Recordem que aquell 13 de juliol Aragonès i Capella van presentar, en un acte organitzat pel Govern i participat per l’Ajuntament del Masnou (a mans d’ERC) la inversió de 384 milions d’euros per a la millora del corredor de l’N-II i de la C-32 al Maresme. 

Més notícies

Cultura