Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 d'octubre de 2023

Sanitat

Sanitat

La Comissió de la Sanitat ja compta amb la complicitat institucional dels dos consistoris premianencs, i ara trucarà a la porta de la Generalitat

Joaquim Aguilar
Moment d'una manifestació convocada per la comissió el maig passat

Ahir es va celebrar la trobada entre l’equip de govern premianenc i la Comissió per una Sanitat Pública de Qualitat que la plataforma va anunciar dies enrere en el marc de la campanya per portar les seves demandes al Departament de Salut de la Generalitat. La reunió, en la qual participaven a més de membres de l’entitat, la regidora de salut premianenca, Magda Franquesa i l’alcalde Rafa Navarro, va servir per ratificar el suport institucional que ja havia anunciat dies enrere Navarro en aquesta casa. Ens ho ha explicat Magda Franquesa, que tot i que adverteix novament que les competències municipals arriben fins on arriben, ha assegurat que l’Ajuntament “ajudarà amb el que calgui”:

Com sentíem, en la reunió la plataforma va lliurar el dossier i les signatures que prèviament havien lliurat a l’alcalde de Premià de Dalt, de qui també van obtenir tota la complicitat. Després d’això, segons van exposar fa uns dies a Premià Mèdia, la pròxima parada és aconseguir audiència amb el mateix Conseller de Salut Manel Balcells. Recordem que aquesta plataforma, que va néixer i va començar a recollir suports el gener d’aquest any, reclama que tornin les especialitats mèdiques que van desaparèixer de l’ambulatori de Premià de Mar després de la pandèmia i, d’altra banda, què es creï un servei d’urgències i també més metges especialistes al CAP Víctor Català de Premià de Dalt. 

Més notícies

Cultura