Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de juny de 2023

Sanitat

Sanitat

La Comissió per la Sanitat Pública tanca la primera fase de seva campanya i anuncia la intenció de reunir-se amb el Conseller de Salut passat l’estiu

Joaquim Aguilar
Moment de la manifestació que es va fer el mes de març

Una nova manifestació ‘de CAP a CAP’ va servir aquest dissabte per tancar la primera fase de la campanya que va iniciar el mes de febrer la Comissió per la Sanitat Pública que demana millores a l’atenció pública a Premià de Mar i Premià de Dalt. Era la quarta marxa mensual que es feia d’un ambulatori a l’altre, unes manifestacions que s’han acompanyat d’una recollida de signatures i que, segons afirma el col·lectiu, ha servit per acumular més de 3.000 suports. I que ara serviran per iniciar, després de l’estiu, la 2a fase de la campanya, que podria portar la plataforma i els grups polítics premianencs a reclamar aquestes millores al Departament de Salut. Escoltem el portaveu de la plataforma Pep Bobadilla:

L’últim dia que es recolliran signatures de la població serà el dissabte 17 de juny, que és justament el dia que s’han de constituir els nous Ajuntaments per al mandat 2023-27. Recordem que aquesta plataforma -formada per les entitats Marea Pensionista, CNT i AVV del Barri Cotet- reclama que tornin les especialitats mèdiques que van desaparèixer de l’ambulatori de Premià de Mar després de la pandèmia (entre altres, oftalmologia, cardiologia, traumatologia o otorrinolarinologia) i, de l’altra, què es creï un servei d’urgències i també més metges especialistes al CAP Víctor Català de Premià de Dalt.

Escolta les declaracions de Pep Bobadilla:

Més notícies

Cultura