Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de febrer de 2024

Cultura

Cultura

Exposicions a Alella i Cadaqués de la premianenca Zina López, que també firma els dibuixos d’un llibre del seu oncle Joan Gómez que veurà la llum el mes d’abril

Joaquim Aguilar
Zina López i Joan Gómez

Setmanes agitades per la pintora premianenca Zina López, que avui inaugura una exposició a l’espai Art&Wine d’Alella, el març en tindrà una altra a Cadaqués i que ha il·lustrat un llibre de contes del seu oncle Joan Gómez, l’arqueòleg i museòleg premianenc que ens va deixar el juliol de 2020. Ahir la Zina López parlava a Premià Mèdia d’aquest llibre i de les dues exposicions; el llibre conté 3 contes de Joan Gómez sobre l’origen dels pobles de la Maresma i es tracta d’un treball que López ha fet amb en David Gómez, fill de Joan Gómez, i que publica l’Ajuntament de Premià de Dalt amb la Diputació. Pel que explicava, abans i tot que es presenti ja ha captat l’interès de diversos municipis:

La presentació del llibre es farà a Premià de Dalt el 24 d’abril. Abans, com dèiem, Zina López farà dues exposicions, la primera de les quals s’inaugura avui a Alella; es titula ‘Brindem’ i la firmen a dues mans ella i la també pintora Silvia Curioni:

La inauguració és a les 7 del vespre i podrem visitar la mostra fins el 5 de maig. I el 24 de març, com dèiem, nova exposició a la Galeria Marges U de Cadaqués, i ara per explorar els secrets que amaguen els calaixos:

Mira l’entrevista a la Zina López:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura