Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de novembre de 2023

Infraestructures

Infraestructures

El temporal d’aquesta setmana obliga a aturar novament els treballs a la platja

Joaquim Aguilar
Aspecte del front litoral al sector de l'estació aquest matí

Les obres al litoral premianenc s’han hagut d’interrompre de nou a causa del temporal de mar, que avui es preveu que es reforçarà i hi podrien haver onades de fins a 4 metres. Després d’haver quedat aturades ja durant la setmana passada arran del temporal que hi va haver a mitjan octubre, aquest dilluns i dimarts els operaris van tornar a la feina per començar a reconstruir els vials d’accés als dos espigons, i també van estar retirant roques que l’aigua havia escampat per la zona. Ara, però, l’arribada d’un nou temporal ha aconsellat la direcció d’obra aturar novament els treballs. 

Val a dir que, malgrat que després del temporal de l’octubre aquests vials van quedar molt malmesos i que l’aspecte extern de les noves infraestructures (encara en construcció) feia pensar en desperfectes seriosos, des de l’equip de govern van desmentir que fos així i -a partir de les valoracions de la direcció d’obra- es va assegurar que 2 terceres parts dels espigons (que queden submergides) ja estan acabades i pràcticament consolidades.

Recordem per últim que segons el calendari que es va fer públic en el seu moment, al llarg d’aquest mes de novembre hauria de començar l’abocament de 300.000 m3 de sorra en aquestes platges del centre, una operació que farà un vaixell draga i que, segons va explicar l’Ajuntament, es podria fer de manera simultània a les obres d’acabament dels espigons. 

Etiquetes:

Litoral | Obres | Platges | Temporal

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura