Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià es retroba amb la victòria en el derbi contra el Vilassar (5-3)

Carles Sole

El Cover es retroba amb la victòria. L’equip supera el Vilassar en el derbi maresmenc. El Cover és 6è amb 23 punts.
Derbi gèlid al Pavelló de Premià de Mar entre el Cover Premià i el Vilassar de Mar. Els d’Òscar Larrotcha van saltar a pista pensant encara en el partit de Copa del Rei del passat dimarts davant el Santiago Futsal, que va suposar l’eliminació dels premianencs a la Copa del Rei. En declaracions a Ràdio Premià de Mar el tècnic premianenc, Oscar Larrotcha, ja havia avisat   de la complicació del partit. Tot i conèixer la categoria del rival, el Premià va anar des del minut u a pel partit. El plantejament del mateix va ser una pressió constant per a dificultar la sortida de pilota del rival. Encara sense veure al millor Premià, en una transició ofensiva Òscar Prieto va finalitzar una jugada d’equip i va marcar el primer gol.
A partir d’aquest moment el Vilassar va empènyer i va aconseguir contrarestar el desavantatge en el marcador.
Tot i les nombroses ocasions del Cover, la primera part va acabar amb empat a 2 al marcador. La segona part va ser totalment diferent, ja que l’equip dirigit per Òscar Larrotcha va sortir de nou a pel partit amb una pressió intensa, aquesta vegada més eficaç i amb un joc en atac més vertical. Això va fer que a faltar de 4 minuts el resultat fos de 5-2, favorable al conjunt local.
A partir d’aquest instant, el Vilassar ho va provar de 5, però no va poder superar la defensa del conjunt local. El partit va finalitzar amb 5-3. Al final del matx el tècnic premianenc Òscar Larrotcha va declarar sentir-se satisfet pel treball i la implicació de tots els seus jugadors, i va destacar la capacitat ofensiva de Marc Fernández que va marcar 4 gols, 3 d’ells de molt bonics.