Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 d'abril de 2024

Comarca

Comarca

Demà arrenca l’edició 2024 del Temps de Maduixes, en la qual partipen 18 municipis de la comarca

Joaquim Aguilar
Foto: Consorci de Turisme

Demà dissabte s’enceta formalment una nova edició de la campanya promocional Temps de Maduixes, que impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i del qual participen en aquesta ocasió 18 municipis de la comarca a través de restauradors, elaboradors i productors locals amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal i el Consorci d’Enoturisme DO Alella. 

N’informa el mateix consorci, que indica que la campanya s’allargarà del 27 d’abril al 2 de juny, que recorda que gràcies el clima i l’orografia de la zona muntanyosa del maresme atorguen a aquest “una qualitat envejable”, i que també posa en valor els seus beneficis per a la salut. 

Els municipis que prenen part enguany del Temps de Maduixes són els següents: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Tiana i Vilassar de Mar.

Trobareu tota la informació respecte dels establiments participants i l’oferta de productes disponibles al web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Més notícies

Cultura