16 de setembre de 2014

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover acusa el cansanci de pretemporada en el debut i suma el primer punt

El Cover Premia de Mar de futbol sala va començar la temporada a la Segona Divisió B sumant un punt a domicili davant el filial del Marfil Santa Coloma (4-4). Un empat que posa al conjunt premianenc al bell mig de la taula, tot i que de moment encara de forma anecdòtica, ja que el campionat només acaba de començar.

Els jugadors del Cover, concentrats abans de començar el partit a Santa Coloma.

El Cover va arribar a la cita davant el Marfil força cansat  després d’acumular quatre partits de nivell en menys de sis dies. Massa càrrega per a un equip que també va començar aviat la temporada amb la final a quatre de Copa Catalunya.

Pel que fa al partit, l’equip de Premià va marxar al descans amb el marcador a favor (1-2), però l’entrega del rival i la falta de coordinació entre línies de l’equip de Larrotcha van propiciar que el Marfil fos capaç de donar-li la volta al marcador. Es va arribar a l’últim minut del matx amb un electrònic ajustat (4-3), però l’efectiu cinquè jugador va premiar l’equip amb un resultat favorable. Faltaven segons per a que l’àrbitre indiqués el final del partit quan Andresito (nou fitxatge a destacar) va enviar la pilota al fons de la portería (4-4). Empat,  primer punt a sumar a domicili en una pista complicada i a seguir millorant. Sobretot perquè s’espera molt del Cover aquesta temporada a nivell competitiu i volen aspirar a estar a la part alta de la classificació.

Recordem que el primer partit d’aquesta Lliga es va jugar en un escenari propici, al Pabelló Nou de Santa Coloma de Gramanet. Una pista que guarda bons records pels homes d’Oscar Larrotcha ja que va ser en aquest escenari, fa menys dd’una setmana, que el premianencs van aconseguir coronar-se com el tercer millor equip de Catalunya. Va ser gràcies a la victòria davant l’Hospitalet Bellsport, en el partit pel tercer i quart lloc (4-5).

Qüestions del destí, el Cover s’enfrontarà a l’Hospitalet Bellsport en la propera jornada de Lliga, aquesta vegada a casa.

Escolteu l’entrevista a Òscar Larrotcha, tècnic i president del Cover Futbol Sala