Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

4 de juliol de 2024

Comunicació

Comunicació

Crida demana un relleu “àgil i transparent” a la direcció de Premià Mèdia i el PSC parla d’una “sensació de precarietat” al mitjà

Joaquim Aguilar

Primeres reaccions i també demandes des de l’oposició després que hagi transcendit aquesta setmana l’adéu de Francesc Triola com a director de Premià Mèdia. Ahir Crida Premianenca emetia un comunicat on expressa el seu “suport i agraïment” al periodista i on també exigeix al govern un relleu “àgil per mitjà d’un procés selectiu exemplar i transparent” al capdavant de l’emissora. Aquest partit, que afirma que estarà “molt amatent” a com es gestioni aquesta situació, també manifesta la seva defensa d’uns mitjans de comunicació públics que “operin amb independència i objectivitat per garantir el dret a una informació veraç i plural per a la ciutadania” i que malgrat que siguin “finançats per fons públics” es mantinguin lliures d’interferències polítiques que amenacin la seva independència editorial.

També s’ha pronunciat respecte d’aquest comiat el grup socialista: ahir el regidor Jose Ballesteros afirmava que el seu partit “està amoïnat” per la situació perquè no se’ls ha informat, diu, sobre el relleu a la direcció i admetia que tenen “sensació de precarietat” a Premià Mèdia. I abans d’això, recordava que encara no tenen resposta a les preguntes que han fet al ple sobre la tertúlia i espais d’opinió que es feien abans de marxés Triola:

Recordem que Triola ha finalitzat la seva relació contractual amb Primilia Serveis aquest dilluns 1 de juliol, i que de moment assumeix les seves funcions de direcció la gerència d’aquesta empresa. 

Més notícies

Cultura