Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de juliol de 2024

Comunicació

Comunicació

Francesc Triola deixa la direcció de Premià Mèdia

Joaquim Aguilar
Francesc Triola durant una entrevista recent a Premià Mèdia

Francesc Triola ja no és, des d’ahir 1 de juliol, director de l’emissora municipal Premià Mèdia. Triola, que va incorporar-se a Ràdio Premià de Mar com a coordinador l’any 2014 i en va esdevenir director el 2021, haurà comandat aquest mitjà de comunicació en una etapa marcada per l’assalt al terreny digital i marcada també per l’encàrrec de La Xarxa de liderar dos programes d’abast comarcal i nacional, respectivament: els magazins Ona Maresme i Obert x Vacances. Escoltem Francesc Triola, que avui també ha volgut expressar un agraïment a treballadors, col·laboradors i oients:

Com ha passat durant l’últim tram del contracte de Triola, en què el treballador va estar de baixa mèdica, la gerència de Primília Serveis assumeix provisionalment les funcions de direcció fins que l’empresa decideixi obrir el procés per cobrir aquest càrrec. Francesc Triola suma la direcció de Premià Mèdia a una trajectòria extensa en altres mitjans de comunicació catalans; va ser director general de COM Ràdio i també ha treballat a Ràdio Ripoll, Ràdio Olot, Ràdio Avui, Cadena 13, RNE o TVE. 

Afegim d’altra banda que ahir l’entitat premianenca No+Pisos va emetre un comunicat per acomiadar-se de Triola i posar en valor la seva tasca al capdavant de l’emissora. Concretament assenyalen el fet que des d’aquest mitjà se’ls hagi donat veu d’ençà dels seus inicis i expressen el desig que “la propera direcció segueixi la mateixa línia apartidista i professional”. També manifesten “estranyesa per un comiat que no entenem ni s’ha explicat públicament a poc més d’un any de la seva jubilació”. 

Etiquetes:

Premià Mèdia

Més notícies

Cultura