Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

30 de maig de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

Condicionada i operativa la nova platja per a gossos, que gràcies a l’acord amb Vilassar de Mar multiplica per 6 la superfície que tenia el 2021

Joaquim Aguilar
La nova platja té una superfície (entre la part premianenca i la vilassarenca) de 2.400 m2 (Foto: Luz Cánovas)

Des d’ahir ja està completament condicionada la nova platja per a gossos de Premià de Mar, que enguany s’ajunta amb la de Vilassar de Mar i per tant ofereix el doble de superfície que l’estiu passat: 2.400 metres quadrats. 

Com en anys anteriors, està situada a la platja de llevant a prop de la sortida del pas soterrat de Camp de Mar. Els treballs de condicionament han consistit en la instal·lació de pilones de fusta i cordes per delimitar-la i també papereres i cartelleria informativa. Escoltem la regidora de benestar animal Luz Cánovas, que explica que des de la primera experiència d’aquesta platja, l’any 2021, ja es volia anar guanyant superfície:

Les normes bàsiques d’ús d’aquest espai, comunes tant a Premià de Mar com a Vilassar de Mar, són les següents: tant a la sorra com a l’aigua, els gossos han d’estar controlats en tot moment; és obligatori recollir els excrements i dipositar-los a les papereres; i els gossos han d’estar censats al municipi de residència. Hi ha normes específiques, però, per als gossos potencialment perillosos: només se’n pot portar un per persona, han d’anar lligats i amb morrió dins i fora de l’aigua i la persona responsable ha de dur la llicència municipal i el document d’identificació.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura