Futbol Sala

Futbol Sala

Al Cover Premià se li escapa l'Hospitalet Bellsport als últims minuts (6-1)

Carles Sole

Bon partit dels premianencs a pista del líder. Es decideix al tram final. L’equip és 5è i rep La Unión Las Palmas.
El Cover Premià va perdre aquest passat cap de setmana a la pista del líder, L’Hospitalet Bellsport, per 6 a 1. Però el partit no coincideix amb el què indica el resultat, ja que va ser molt disputat a excepció dels últims 5 minuts. Els primers compassos van ser d’absoluta igualtat, i es va arribar al descansa amb un 2 a 0 pels locals. Però just després del pas per vestidors, el Cover va millorar i va dominar. El conjunt d’Oscar Larrotcha va disposar de diverses ocasions per marcar, però va mancar efectivitat.
A la contra, L’Hospitalet va fer el 4-0 i quan el Premià va jugar de 5 va fer el 6 a 1 definitiu. Tal i com explicava ahir al Planetari el tècnic del Cover Premià, Oscar Larrotcha, l’equip va donar la cara davant el rival més fort de la categoria. Malgrat la derrota a la pista de L’Hospitalet Bellsport els premianencs no abandonen la part alta de la 2a B. El Cover és 5è amb 17 punts. Aquest dissabte l’equip rep a les 19:45h la visita de La Unión Las Palmas, 7è classificat amb 16 punts.