Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de setembre de 2023

Infraestructures

Infraestructures

Activen el punt municipal de recàrrega de cotxes de Ca l’Escoda mentre continua l’interrogant sobre la resta d’electrolineres

Joaquim Aguilar
Punt de recàrrega de ca l'Escoda (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Des d’ahir els usuaris de vehicles elèctrics de Premià de Mar poden proveir-se d’electricitat al punt de recàrrega municipal del carrer del Nord, davant les dependències de ca l’Escoda. En aquest indret hi ha des de fa mesos un dispensador però fins ara només oferia llum al vehicle del servei de car sharing de Tot Mobilitat. 

Serà el primer punt de recàrrega municipal que funcioni del total de 7 que s’han habilitat a diferents punts del nucli urbà, i encara no es pot aventurar quan podran començar a funcionar els 6 restants, ja que tot i que les 3 estacions on s’ubiquen estan enllestides, la companyia Endesa no hi ha fet arribar encara l’electricitat. Escoltem el regidor de medi ambient Pep Ripollès:

Aquest estiu l’oficina Premià Energia es mostrava confiada que les 3 estacions que encara no ho han fet podran començar a funcionar abans de final d’any. 

Per carregar el vehicle al punt de recàrrega de ca l’Escoda i pagar el preu públic cal descarregar-se una aplicació al telèfon mòbil:

En concret es tracta de l’APP EVcharge. El preu del servei de càrrega és de 0,3 €/kWh + IVA.

Més notícies

Cultura