Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 d'agost de 2023

Infraestructures

Infraestructures

Premià Energia confia que les noves electrolineres podran començar a oferir servei al llarg de l’últim trimestre de l’any, mig any després del que s’havia previst

Joaquim Aguilar
La nova electrolinera de Can Boter

Les tres noves estacions municipals de recàrrega de vehicles elèctrics que van començar a habilitar-se el febrer d’aquest any encara estan a l’espera que l’empresa distribuïdora d’electricitat (ENDESA) completi la part d’obra civil que li pertoca per tal que l’Ajuntament pugui contractar el subministrament i puguin començar a oferir servei. Tot i que la previsió inicial deia que a principis d’estiu ja estarien operatives, com explica el cap de l’oficina Premià Energia, un seguit de dificultats tècniques i contratemps per part d’ENDESA i del mateix Ajuntament ho han impedit. Albert Puig pronostica, però, que abans de final d’any podran començar a funcionar:

Aquestes circumstàncies no afecten a l’estació que ja hi havia al carrer del Nord abans que s’habilitessin aquestes tres; aquesta, segons ha indicat Puig, podrà començar a oferir servei de càrrega aquest mateix setembre. Recordem que les 3 noves estacions s’ubicaran al carrer Segarra (Can Pou), al carrer Santiago Rusiñol (zona del Museu Romà) i a la Riera de Premià (plaça de Can Boter). L’Ajuntament ja va enllestir fa uns mesos la part que li corresponia: les rases per a la instal·lació elèctrica, la senyalització de l’espai reservat i la instal·lació pròpiament dels punts de recàrrega (dos per cada punt de recàrrega). També es va aprovar l’ordenança que en fixa el preu públic, que serà de 0,35€/kWh.

Escolta les declaracions de l’Albert Puig:

Més notícies

Cultura