Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 d'abril de 2023

Comarca

Comarca

A la venda els bitllets de tren per la ruta turística ‘El modernisme gurmet’, que es farà el 13 de maig i passarà pel Maresme

Joaquim Aguilar
Presentació del nou reclam turístic a la fira Fitur (foto: Renfe)

Ja estan a la venda des de la setmana passada els bitllets per la primera ruta del projecte ‘Trens Turístics Barcelona és molt més’, que passarà pel Maresme: durà per nom ‘El Modernisme gurmet’, sortirà el 13 de maig des de l’estació de França i tindrà parades concretament a Mataró i Canet de Mar. 

N’informava la web de Renfe, que ens recordava que aquests trens turístics són una  iniciativa impulsada per Renfe i la Diputació de Barcelona per tal de promoure els atractius turístics i patrimonials del territori amb activitats exclusives. La ruta que passa pel Maresme es farà amb un comboi amb capacitat per a 100 viatgers que es decorarà per a l’ocasió; sortirà de l’estació de França a les 9 i 5 del matí i es preveu que torni a la mateixa estació al voltant de les 8 del vespre. Els participants podran gaudir d’una visita teatralitzada a la Nau Gaudí a Mataró, un tastet de maduixes a la plaça Gran de Mataró i una visita a la casa Coll i Regàs, i a Canet, es farà una visita teatralitzada a la casa Museu i una visita al taller de vitralls. Aquesta ruta Barcelona-Mataró vol retre homenatge als 175 anys del primer tren Barcelona-Mataró, que se celebrarà el pròxim mes d’octubre.  

Les persones interessades en aquesta proposta podran adquirir els paquets al web de Renfe, amb un preu de 50 euros per a adults, 20 per als infants de 4 a 13 anys i gratuït de 0 a 3 anys. 

Etiquetes:

Renfe

Més notícies

Cultura