Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de gener de 2023

Comarca

Comarca

Diputació i Renfe impulsen uns trens turístics que oferiran rutes temàtiques al voltant de Barcelona, una de les quals serà pel Maresme

Joaquim Aguilar
La presidenta de la Diputació i el president de Renfe a la fira Fitur de Madrid (Foto: Diputació de Barcelona)

Abans d’ahir dimecres es va fer públic a la fira Fitur de turisme de Madrid la intenció de la Diputació de Barcelona i de la companyia Renfe de posar en marxa uns nous trens turístics temàtics que faran sis rutes per la demarcació per tal de donar a conèixer els seus atractius principals, una de les quals serà pel Maresme. Segons explica la Diputació en una nota de premsa, es tracta d’una experiència que ja es practica amb èxit a Galícia i Aragó. 

Ho van avançar la presidenta de la Diputació Núria Marín i el president de Renfe, Isaías Táboas; els trens tindran capacitat per a un centenar de passatgers, sortiran de l’Estació de França i funcionaran les temporades de primavera i tardor, i no només faran aquests sis recorreguts i expèriències per diferents comarques sinó que també oferiran propostes dins dels mateixos vagons del tren. Les rutes aniran a indrets amb interès enoturístic o per espais naturals. A la nostra comarca es crearà ‘La ruta dels modernistes gourmets’, que farà parada concretament a Mataró i Canet de Mar. Les altres cinc rutes aniran a Sant Sadurní d’Anoia, a Terrassa, a Vilanova i la Geltrú i Sitges, a Badalona i a Barcelona, en cada cas amb un referent temàtic diferent associat a les particularitats del territori. 

J.Aguilar

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura