1 de desembre de 2014

Futbol

Futbol

La segona derrota consecutiva arriba contra el Llefià (1-2)

Segona derrota consecutiva del Club Esportiu Premià i sis punts que han marxat en dues setmanes en una Segona Catalana tan competitiva aquest any que no deixa ara gaire marge de maniobra. No es pot fallar més, però sembla que l’equip pateix en excés amb la pressió i així no sabem quin és el potencial. La Unificació Llefià arribava al Municipal amb un punt més i va marxar quatre per sobre, i ara l’equip premianenc ha d’aprofitar la parada competitiva d’aquesta setmana per a analitzar la situació i buscar sol·lucions.
És cert que l’equip tenia baixes i el trenca-closques titular va ser difícil de confeccionar. Ni Kilian (per lesió), ni Julio (per sanció), ni Àngel (amb feina, però convocat). Ho aprofitava Franco per a debutar amb el primer equip i també Mati per afiançar-se al mig del camp. El Premià va començar rebent un gol ben matiner. Al minut 2 es va avançar el rival amb una vasel·lina que va sorprendre Pablo, avançat, que res no va fer per evitar que la paràbol·la creuada des de la punta esquerra de l’àrea entrés. Era el primer gol i un cop dur de païr. De fet, feia recordar massa el mal resultat de fa una setmana a Canyelles.

Els dos equips, Premià i Llefià es saluden abans de començar el partit

L’equip va reaccionar i va augmentar l’intensitat, també ofensiva. Vàries arribades amb la finalització d’Edu Camps posaven en avís a Uri Lleveria, porter rival i ex-premianenc. Al final, una jugada des de l’esquerra la va rematar a la dreta Franco. Un xut que va desviar Fede amb l’esquena i al minut 10 l’equip havia aconseguit empatar el duel (1-1). Semblava que si el Premià seguía amb el mateix guió, seria capaç de regirar el marcador, pero no hi va haver gaire més ocasions de perill tret d’un travesser de Mati, amb un xut col·locat des de la frontal. El Premià s’havia descol·locat i l’equip estava partit. Amb les ganes de buscar la porteria contrària, s’havien oblidat d’associar-se i desequilibrar el Llefià. La pilota corria des dels centrals fins a Alonso i aquest la repartia a un dels extrems, però res més. Totes eren jugades inòcues.
A tot això, el Llefià ho probava amb arribades aïllades. Sense gaire perill, fins a una centrada a l’interior de l’àrea abans d’arribar al descans. Litus tocava la pilota amb les mans i l’àrbitre decretava la pena máxima. Penal i gol de la Unificació (1-2). Així es va marxar al vestidor. Només hi havia dues opcions: o es tornava a veure una remuntada, o acabaría amb derrota. I el pitjor presagi va arribar. L’equip va tornar a intentar-ho, Ivan Rodríguez va introduir a Enrique, Seco i Angel per a intentar dominar l’esfèric i retenir-lo per a crear perill, però les ocasions clares es van desentendre del partit, més enllà de dues centrades al cap de Marc Pérez que van marxar a l’esquerra del porter. La clara va arribar des del punt de penal. Aquesta vegada era Litus, per decisió tècnica, qui el xutava, però el porter va encertar la direcció. Res no va variar. Així es va acabar el partit, amb el Llefià guanyant per la mínima, sumant tres punts importants i deixant al Premià a nou pràcticament del Mataró. L’equip de la capital del Maresme va haver de suspendre el seu partit amb el Dinàmic Batlló, al minut 75 perquè el fot aiguat va deixar impracticable el camp. El marcador és de 2 a 0 i per tant, el més probable és que els de Mataró marxin a nou punts. El Premià queda amb 21 rel·legat a les sisena plaça i sent conscients que no es pot fallar més. I sota la pressió l’equip no respon i això s’haurà de treballar, és el que explicava el tècnic, Ivan Rodríguez en el post-partit.
Escolta les paraules d’Ivan Rodríguez després del partit, en declaracions a Ràdio Premià de Mar