Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de gener de 2023

Comarca

Comarca

Vilassar de Dalt recupera aquests dies una emissora municipal històrica del Baix Maresme, que estrena nova etapa en uns nous estudis

Joaquim Aguilar
Nous estudis a Can Robinat (Foto: Ajuntament de Vilassar de Dalt)

Vilassar de Dalt recupera aquesta setmana la seva emissora municipal després d’un període de letàrgia motivat pel trasllat dels estudis, un canvi infraestructural que suposarà a la vegada també l’obertura d’una nova etapa en matèria de servei i continguts. 

L’emissora va ser fundada oficialment el 1988 per l’Ajuntament per bé que l’embrió d’aquest mitjà se situa el 1981, quan un grup d’aficionats van crear una emissora anomenada RV-2 i van començar a emetre. Els estudis han estat sempre al carrer del Mercat fins que ara s’han traslladat a un espai de l’equipament municipal de Can Robinat i s’ha renovat tot l’equipament adaptant-lo a les necessitats i les possibilitats tecnològiques actuals. Segons explica el mateix consistori, ahir dia 16 van començar les emissions a través del 97.4 de la FM amb una nova proposta de continguts propis i amb una continuïtat de 24h gràcies a un acord de col·laboració amb Catalunya Ràdio, que fins i tot permet que cada dia a les 14h soni l’Informatiu Migdia que presenta la vilassarenca Gemma Bonet. Pel que fa a la producció pròpia ofereixen de moment programes que ja existien (com Fora de joc i Cinemania) i s’estrenen espais com Fes ta festa, de cultura popular, el magazine juvenil La pròrroga, l’espai d’entrevistes Gent del poble o el magazine social i divulgatiu Tot comença avui. La part informativa la cobrirà un espai de recull setmanal cada divendres al migdia. La nova embranzida es completa amb la creació d’un nou espai web des d’on s’oferiran també tots els continguts emesos i l’emissió en directe per stream. També fan una crida a la població per tal d’ampliar la nòmina de col·laboradors.

J.Aguilar

Més notícies

Cultura