Victòries per la Salle i l'Empenta en futbol territorial

Carles Sole
Dues noves victòries que pugen al caseller dels dos equips que Premià de Mar té al grup 5è de la 3a territorial, i és que la Salle i l'Empenta segueixen ferms en la seva lluita per aconseguir l'ascens a 2a territorial. L'Empenta 4 - Verdiblanca 2, i Salle 2 - Lions 0.

Dues noves victòries que pugen al caseller dels dos equips que Premià de Mar té al grup 5è de la 3a territorial, i és que la Salle i l’Empenta segueixen ferms en la seva lluita per aconseguir l’ascens a 2a territorial. L’Empenta 4 – Verdiblanca 2, i Salle 2 – Lions 0.

Una setmana més l’Empenta manté el liderat del grup 5è a la 3a territorial, després de golejar per 4-2 la Verdiblanca de Mataró. Els premianencs van anar al descans amb una renda d’1-0 i en una segona part molt moguda i atractiva, van posar encara més disància en el marcador per acabar amb el resultat final. 3 punts més per un equip que ja en suma 21, i que només ha perdut un partit en 8 jornades. Aquest cap de setmana vinent es desplaça fins a Barcelona, on s’enfrontarà als Lions.

Victòria també per una Salle que, una setmana més, segueix disputant-li el liderat a l’Empenta. Els sallistes van aconseguir una victòria per 2-0 contra els Lions, en un partit que van tenir controlat i que van solventar sense problemes. L’equip, que només ha perdut un partit (precisament contra el seu company de camp, l’Empenta) se situa com a 3r classificat amb 21 punts, els mateixos que el líder, i els mateixos que el segon classificat, el Cabrera. Aquest cap de setmana, els sallistes es desplacen fins a Teià.