Futbol Sala

Futbol Sala

Victòria in extremis d'un Cover debilitat per les baixes davant el Ràpid (4-3)

Carles Sole

El Cover Premià va aconseguir aquest dissabte una victòria agònica davant el Ràpid Santa Coloma per 4 a 3. 2 gols en l’últim minut. Múltiples baixes per Oscar Larrotcha.
Cal dir que el Premià va patir un gran nombre de baixes que van condicionar el seu rendiment. Les baixes durant l’escalfament de Jordi Calderón, Iván i Fernan s’afegien a les ja conegudes d’Oscar Orrios i el capità i líder de l’equip David Herráiz. Els premianencs, a més, van capgirar un marcador advers en els últims 35 segons. El primer temps va ser de domini premianenc tot i que es va arribar al descans amb un resultat d’empat a 1. A la segona meitat el matx es va obrir molt més, i va oferir moltes alternatives. El Ràpid va aconseguir l’1 a 2 i Marquitos va respondre amb l’empat a 2.
Els colomencs van fer l’1 a 3, resultat amb el què es va entrar a l’últim minut. Oscar Prieto, amb dos gols en els últims 35 segons, va decantar el partit pel Premià. Al final 4 a 3 tot i les nombroses baixes. L’entrenador del Cover Premià, Oscar Larrotcha, valora les baixes. I és que aquest dissabte a les 18h el Cover es desplaça a la pista del Vilassar en el derbi maresmenc al grup 3 de 2a divisió B. Els vilassarencs són 8ens amb 38 punts. El Premià, per la seva banda, ocupa la 6a posició amb un total de 47 punts, a 5 del quart classificat.