19 de setembre de 2017

Bàsquet

Bàsquet

Victòria del sénior femení en el debut a Sabadell

El sénior femení va superar el Sabadell per 57-60 en la primera jornada de lliga i, amb la victòria, suma els dos punts a Primera Catalana.
El primer equip femení va imposar-se diumenge al Sabadell a domicili en un partit intens i disputat. Les jugadores d’Isaac Champer van marxar al descans guanyant només d’un punt i van acabar el partit tres a sobre, gràcies al 57-60 final. El matx va ser vibrant fins al final, quan a les acaballes les premianenques van ser capaces de remuntar dues vegades en l’últim minut. Un partit del que el tècnic, Champer, destaca la faceta atacant, tot i que va faltar més encert des del tir exterior i assegura que cal millorar aspectes defensius, tot i que es mostra satisfet per la victòria.
El tècnic confia en què la victòria les ajudi a seguir progressant. El proper dissabte les premianenques debutaran a casa contra el Sant Cugat Negre, un rival que ve de perdre el primer partit.