Veu la llum el programa de Festa Major, on hi trobem un Talent Show, dos nous personatges i els concerts nocturns al Palmar

Imatge de la Festa Major d'enguany

Ja s’ha fet públic el programa d’actes de la Festa Major de Sant Cristòfol 2022, que després de dos anys de formats alternatius a causa de la pandèmia recuperarà al 100% l’aspecte tradicional en totes les seves convocatòries. Els actes més matiners ja comencen el cap de setmana del 2 i 3 de juliol, però l’eix central del programa es desenvoluparà entre el dimarts 5 (dia d’Eufòries) i el diumenge 10 de juliol (dia del Patró). S’hi duran a terme les activitats clàssiques emmarcades en la trama de Pirates i Premianencs segons la litúrgia habitual, i el Desembarcament es farà el dia 6 al vespre (el Petit es farà l’endemà).

Entre les novetats més destacades trobem un concurs de cantants aficionats, el Talent Show, que es farà el dissabte 9 al vespre a la plaça Mercè Rodoreda. Avui n’ha parlat al Tot d’Una la regidora de Festes Imma Morales:

Una altra novetat que ens trobem que els concerts nocturns es traslladen de la platja al parc del Palmar, on ja es van fer durant la pandèmia i on es va comprovar, segons Morales, que es pot oferir més seguretat:

I també apareixen dos nous personatges a l’imaginari de la Festa; el primer serà la germana de l’Omar, la Iumara, i prové d’una proposta de la taula de gènere: 

I l’altre personatge és un nou gegant romà que es presentarà el dia 3 de juliol al Museu Romà. 

Enguany el dia del Patró és diumenge, de manera que coincidiran el mateix dia i al mateix lloc els actes més nostrats, com l’ofici, el ball solemne o la benedicció de vehicles, amb la Diada Castellera (de nou amb els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Badalona). Fem notar d’altra banda que enguany la fira d’atraccions estarà al recinte de Metalogenia entre l’1 i el 10 de juliol, i que la botiga de la Festa Major s’ubicarà a l’antic Ajuntament, que romandrà oberta des del dia 1 de juliol fins el dia 9. 

Translate »