Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de novembre de 2023

Cultura

Cultura

Veredicte històric al Delayta’ns 2023: tres bandes s’emporten el primer premi ex-aequo

Joaquim Aguilar
D'esquerra a dreta i de dalt a baix, Xerrich, Koré, Willio i foto de família a l'escenari (Fotos: IG Delayta'ns)

Veredicte històric dissabte al concurs Delayta’ns: per primera vegada el jurat va considerar que dels 4 grups que participaven a la final, 3 d’ells mereixien rebre el primer premi. L’11a edició del Delayta’ns ha tingut, doncs, 3 guanyadors ex-aequo i han estat els grups següents: Xerrich, Willio i Koré

Xerrich és un grup de rock format a Girona el 2017 i en formen part el Marc, el Sergi i el Joan Xerrich, que entenem que són germans. Fan un rock alternatiu amb influències del pop i el folk i canten en català. Tenen dos àlbums d’estudi i han actuat a diversos festivals. Willio es va formar a Barcelona el 2019 i hi trobem l’Adrià Romero, el Roger Bosch, el Joan Ramon; fan un rock indie amb influències del pop, el folk i el rock alternatiu, i també canten en català. En el seu cas han publicat un EP i un àlbum d’estudi, i també han pres part de festivals arreu de Catalunya. Per últim Koré es va formar Sant Cugat el 2020 amb la Isabel Lammens, la Marta Rodríguez, el Marc Marin i el Guillem Mayoral. En aquest cas ens proposen rock alternatiu amb influències del punk i el rock indie i també canten en català. Han publicat un EP i i un àlbum d’estudi i, com els altres grups, han actuat en diversos festivals.

Segons s’assegurava al compte d’Instagram del concurs, “la final d’enguany ha estat d’un nivell altíssim” i es parlava d’una “experiència brutal”. 

Etiquetes:

Concert | Delayta'ns | Música

Més notícies

Cultura