Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de desembre de 2010

Societat

Societat

Veïns i comerciants del carrer de Sant Antoni l’ambienten pel Nadal

Joaquim Aguilar

Els veïns i comerciants del carrer de Sant Antoni començaran diumenge vinent a fer-hi ambientació nadalenca. El col·lectiu s’ha proposat animar aquest carrer durant les festes del Nadal amb pessebres i un Papa Noel, donant d’aquesta manera per tancada definitivament la polèmica suscitada amb l’Ajuntament durant la Festa Major quan no van participar en el Poble Pescador. Precisament, representants d’aquest carrer han indicat que ja treballen en l’edició de l’any vinent del Poble Pescador.

Una consecució de malentesos i de diversitats de punts de vista entre els veïns i comerciants del carrer de Sant Antoni i l’Ajuntament, ens va privar el passat estiu de poder gaudir del tradicional Poble Pescador de la Festa Major en el principal carrer del nucli històric de la ciutat. Aclarit tot plegat i enterrat aquell episodi, la gent del carrer de Sant Antoni es preparen per ambientar el carrer per aquest Nadal amb un seguit d’activitats que començaran diumenge vinent.

La Rosó Sánchez, membre del col·lectiu de botiguers del carrer de Sant Antoni ho ha explicat aquest matí al Tot d’Una en una conversa amb en Joaquim Aguilar.

Més notícies

Cultura