19 de febrer de 2015

Bàsquet

Bàsquet

Una victòria que dóna ales (52-63)

L’Agrupació Bàsquet femení va fer-se diumenge amb la victòria en el partit davant l’Escola del Carme que significava molt més que dos punts. Hi havia en joc el prestigi, el retorn de l’equip a la victòria i a confiar plenament en les seves capacitats. L’equip no passava per unes bones setmanes i guanyar a Sabadell implicava passar pàgina i, de pas, deixar fora de joc (esperem que pel que queda) a un rival directe per a no veure ni en pintura el descens directe. El partit no va començar bé. Els primers minuts sobre la pista van ser d’algun dubte i incerteses. Era aquell moment piscològic en que es decideix si l’equip continua desconfiat, o si en canvi s’agafen les regnes del duel i la qualitat sobresurt. Les noies van optar per la segona opció i van triar el millor camí. L’encert a cistella va ser millor, el tir exterior tornava a ser una bona arma per a desmuntar el rival i la defensa tornava a ser clau per a marxar al descans amb una bona renda. Sap l’equip que si són una pinya són capaces de guanyar qualsevol partit i només els falta creure-s’ho. Amb els ànims elevats, l’Escola del Carme no podia fer res més que rendir-se i lamentar que el Premià hagués retornat al que era, aquell equip sòlid que va encadenar cinc victòries consecutives gràcies a la qualitat dels seus punts forts. I així es va acabar el matx (53-62). Millorant la mitja anotadora i sumant dos punt que col·loquen l’equip amb 26 punts, igualades amb fins a cinc equips, així que els propers partits seran claus per a l’esdevenir. Amb els mateixos punts pots el·ludir el playoff de descens o jugar-lo. I no cal mencionar l’objectiu. Aquesta propera setmana l’equip descansa, perquè han decidit ajornar el partit davant el Tordera. Ja per d’aquí a dues espera el Terrassa, un altre rival directe que suma els mateixos punts i que, de guanyar-lo, donaria encara més tranquil·litat. La recta final serà d’infart, i és ara quan l’equip ha de donar el màxim. Perquè ho han demostrat.

Recupera les paraules de Rafa Perdiguero al Planetari

Descarrega

L'equip celebra la victòria davant el Roser, i la tercera consecutiva de la temporada.

L’equip celebra la victòria davant el Roser, i la tercera consecutiva de la temporada.