Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de maig de 2023

Societat

Societat

Una taula rodona sobre les lluites laborals femenines serà avui un dels últims actes a l’antiga fàbrica de Can Sanpere

Joaquim Aguilar
Secció del cartell anunciador

Una taula rodona sobre les condicions de les treballadores en diferents àmbits serà aquesta tarda un dels últims actes que acollirà l’antiga fàbrica de Can Sanpere abans que l’associació homònima formalitzi demà passat l’abandonament de l’espai i es traslladi a l’edifici de la Festa.

Com diem la convocatòria d’ahir abordarà la temàtica de les lluites laborals per part del col·lectiu femení i prendran part de la tertúlia el Sindicat SAD, la CNT de Premià de Mar, Acció Sindical del Bages i el Colectivo Micaela. Segons explica l’associació Can Sanpere “toca repensar les possibilitats que s’obren en un nou cicle de crisi capitalista” i “és necessari avançar en nous models de lluita sindical”.  

L’entitat fa notar, com diem, que aquest podria ser un dels últims actes a la fàbrica: recordem que un cop fet el trasllat durant la setmana passada dels materials que hi havia en aquest espai a l’edifici de la Festa al carrer Miquel Moragas el dia 25 de maig es presentarà a l’Ajuntament la certificació segons la qual la fàbrica ha quedat totalment buida i ja es pot encetar oficialment el procés d’expropiació. 

Etiquetes:

Can Sanpere

Més notícies

Cultura