Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de febrer de 2023

Comunicació

Comunicació

Una setantena d’emissores locals debaten demà sobre els reptes del sector a l’Espai l’Amistat, que acull l’Infolocal 2023

Joaquim Aguilar
Moment de l'Infolocal de TV locals que es va celebrar el gener a Granollers (foto: XAL)

Premià de Mar acull demà l’edició 2023 de l’Infolocal de ràdio, el fòrum de treball de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i les ràdios locals de Catalunya. Es farà al llarg del matí a l’Espai l’Amistat, i s’hi espera la presència d’una setantena de mitjans de comunicació de tot el país. L’alcalde Rafa Navarro, que és periodista, ha expressat la satisfacció que li produeix que aquesta jornada de treball central de l’escena radiofònica catalana es faci al nostre municipi, cosa que dóna fe -afirma- del compromís premianenc amb relació als reptes del sector:

En concret la jornada començarà a 2/4 de 10 amb la benvinguda als assistents i tot seguit es farà una presentació acompanyada de l’exposició d’una diagnosi. Després d’això vindran pròpiament els debats sobre qüestions com els podcasts, els continguts de lliure distribució o els continguts en directe, i en aquesta seqüència s’hi ha inclòs també un espai de debat que s’abocarà de manera específica a les eleccions municipals de 2023. La cloenda de la jornada es farà a 2/4 de 2 del migdia.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Etiquetes:

Premià Mèdia | XAL

Més notícies

Cultura