Categories
Societat
Una recepta de pebrots farcits guanyadora al Mercat del concurs de la Diputació
El concurs de receptes del Mercat de Sant Joan ha premiat una recepta de pebrots farcits. “Del mercat a la taula, receptes de baix cost” és el nom del concurs promogut per l’oficina de mercats i fires locals de la Diputació de Barcelona que s’ha fet a diverses poblacions de la demarcació. Les receptes guanyadores als diferents mercats es recolliran en un llibre que un cop editat es regalarà a les parades.
Una recepta de pebrots farcits va obtenir divendres el primer premi del concurs realitzat al Mercat de Sant Joan. El concurs “Del mercat a la taula, receptes de baix cost” és una iniciativa de l’oficina de mercats i fires locals de la Diputació que s’està portant a terme a diferents mercats de la demarcació de Barcelona. Amb l’objectiu de promocionar els mercats, les receptes guanyadores s’editaran en un llibre que es regalarà a les parades dels propis mercats.
Segons la paradista Maribel Galotxa, al Mercat de Sant Joan ha estat un concurs amb molta participació, gràcies al fet que es buscaven receptes accessibles a tothom. Sobre la recepta guanyadora, Galotxa ha explicat que els motius de guardonar aquesta proposta de pebrots farcits són la versatilitat i senzillesa de la recepta.
Els premis es van entregar divendres amb la presència del regidor de Promoció Econòmica Miquel Àngel Méndez.
Etiquetes:Mercat
Notícies relacionades