Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

30 de gener de 2024

Medi Ambient

Medi Ambient

Una bustiada enceta la campanya informativa sobre la nova recollida de brossa domiciliària

Joaquim Aguilar
L'equip que ahir va començar a fer la bustiada

Ahir va començar l’operatiu informatiu previ a l’arribada dels nous contenidors intel·ligents i a la implantació del nou model de recollida de brossa domiciliària. Segons informava l’Ajuntament, un equip d’informadors va començar ahir dilluns a repartir cartes a totes les llars premianenques, cartes en les quals s’informa els veïns sobre el punt informatiu on podran anar a recollir les targetes i claus d’accés per l’aplicació mòbil que els permetran usar els nous contenidors. Escoltem el regidor de medi ambient Pep Ripollès referint-se a aquests punts fa uns dies a Premià Mèdia, on remarcava les prestacions que oferirà l’aplicació per a mòbils:

Aquests punts informatius estaran concretament a la fàbrica del Gas, a l’Escola de Música i al pavelló del Voramar, i funcionaran del 6 al 29 de febrer en horari de dos quarts de 10 del matí fins dos quarts de 8 del vespre. En les cartes també s’explica quina documentació caldrà per anar a recollir les targetes als punts informatius i s’indica una direcció de correu i un telèfon on d’una banda es poden fer consultes i de l’altra informar si en aquell domicili es produeix alguna situació especial que calgui resoldre; l’Ajuntament anirà expressament als domicilis a lliurar la targeta en el cas que aquells veïns no puguin anar, per algun motiu, al punt informatiu a recollir-la. Aquestes visites també es faran entre el 6 i el 29 de febrer. 

Recordem que segons ha informat l’Ajuntament els nous contenidors es començaran a instal·lar durant el el mes de març, però l’entrada en funcionament del nou model, com deia Ripollès, no es farà fins que tot estigui a punt i tothom estigui informat:

Etiquetes:

brossa | Reciclatge

Més notícies

Cultura