Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de juny de 2010

Successos

Successos

Un robatori i tres accidents de trànsit durant el cap de setmana

Joaquim Aguilar
Robatori ahir diumenge al bar Raconet del carrer de Sant Miquel. Dos individus van robar a l’establiment i el desplegament d’unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local no va servir per localitzar-los. A banda d’aquests fets, durant el cap de setmana s’han produït tres accidents de trànsit al terme de la ciutat, sense que s’hagi informat de ferits. El mateix divendres quatre vehicles van aparèixer amb els vidres trencats al carrer d’Antoni Gaudí.

Robatori ahir diumenge al bar Raconet del carrer de Sant Miquel. Dos individus van robar a l’establiment i el desplegament d’unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local no va servir per localitzar-los. A banda d’aquests fets, durant el cap de setmana s’han produït tres accidents de  trànsit al terme de la ciutat, sense que s’hagi informat de ferits. El mateix divendres quatre vehicles van aparèixer amb els vidres trencats al carrer d’Antoni Gaudí.

Cap de setmana mogut pel que fa a les incidències policials a la ciutat. El fet més destacable va tenir lloc ahir diumenge a les sis i 20 minuts del matí quan es va alertar de que dos individus havien robat al bar Raconet del carrer de Sant Miquel. La Patrulla es va desplaçar al lloc dels fets per donar recolzament als efectius dels Mossos d’Esquadra. Finalment la recerca dels autors va donar resultat negatiu.

El repàs de les incidències del cap de setmana comença de fet a les ¾ de vuit del matí de divendres al carrer de l’Antoni Gaudí quan es van localitzar quatre vehicles amb els vidres trencats com a conseqüència d’actes vandàlics. La Policia va informar els propietaris de les accions a seguir.

El mateix divendres es van produir dos accidents de trànsit: un a la cruïlla de la carretera de Vilassar de Dalt amb el carrer de la Unió on es van veure implicats un turisme i un ciclomotor. El segon accident tenia lloc a ¼ de 12 del migdia a la cruïlla entre els carrers Girona i Lleida. La policia no ha informat de ferits en cap d’aquests dos accidents.

Diumenge va haver un altre accident de trànsit, en aquest cas a la carretera Nacional II. Els fets van tenir lloc a les quatre de la tarda i s’hi van veure implicats 3 vehicles per encalçament. La patrulla de la Policia Local va fer tasques de suport a unitat de trànsit dels Mossos d’Esquadra.

Més notícies

Cultura