Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 d'abril de 2023

Cultura

Cultura

Un repunt en les categories infantil i juvenil fa pujar la participació global al concurs literari de Sant Jordi

Joaquim Aguilar
Font Pixabay

La biblioteca Martí Rosselló va fer públiques ahir les xifres de participació de l’edició d’enguany del concurs literari de Sant Jordi, que tancava el termini de presentació el 24 de març. En termes globals, i en comparació a l’edició anterior, han crescut les obres presentades de 39 originals: el 2022 n’hi va haver 235 i enguany n’han estat 274. El repunt es deu sobretot a les categories infantil i juvenil: la primera creix de 31 obres (en total, 171 textos provinents de totes les escoles) i la segona (per a cursos d’ESO fins a 18 anys) creix de 8 textos, de 64 a 72. En categoria adulta s’ha mantingut exactament la mateixa participació: 31 participants. Escoltem la directora de la biblioteca, Cristina Sánchez, ahir en aquesta casa:

Segons Sánchez el jurat ja ha començat a llegir textos però encara no s’ha reunit. Recordem que l’acte de lliurament de premis d’aquest any es farà el diumenge 30 d’abril a l’Espai l’Amistat. 

Cristina Sánchez va aprofitar la seva intervenció per anunciar dues activitats més que organitza la biblioteca en el marc de la celebració de Sant Jordi: la primera, el 13 d’abril, és una sessió especial i oberta del club de lectura de novel·la amb l’autora del llibre ‘Distòcia’, Pilar Codony:

I la segona és una Hora del Conte especial Sant Jordi, dracs i princeses, que es farà el 20 d’abril i que demà obre inscripicions:

Més notícies

Cultura