Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

1 de juny de 2022

Comarca

Comarca

Un operatiu de Guàrdia Civil i Policia Local a Mataró serveix per descobrir una gran plantació de marihuana al Pla d’en Boet i detenir dues persones

Joaquim Aguilar

Operatiu policial d’envergadura ahir a Mataró a càrrec de Guardia Civil i Policia Local que de moment ha servit per detenir dues persones després de localitzar una plantació amb 3.000 plantes de marihuana (unes 3 tones) en una nau del polígon mataroní del Pla d’en Boet. Segons informaven ahir diversos mitjans comarcals, darrere d’aquesta explotació hi ha un grup criminal d’origen albanès. També s’informava que en el marc de l’operatiu els agents van accedir a la nau i la van registrar, i que després de confiscar diners i material divers destinat a mantenir la plantació es van endur en un camió les 3.000 plantes, que en el mercat negre haurien pogut generar un guany proper als 450.000€. Tot i l’operatiu, però, el cas es troba sota secret de sumari, però com diem hi ha hagut almenys dos detinguts i no es descarten més detencions les properes hores. 

Es tracta d’una de les operacions contra el cultiu i el tràfic de marihuana més importants dels darrers anys a Mataró, que va fer que fins i tot l’alcalde David Bote s’hi referís ahir al matí a Twitter, on va agrair “el compromís de tots en fer de Mataró una ciutat més segura”. 

Més notícies

Cultura