Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de febrer de 2023

Economia

Economia

Un nou centre de salut, oci i esport, la inversió més cridanera que inclou el Pressupost 2023 de Premià de Dalt, que es va aprovar dilluns

Joaquim Aguilar
Moment del ple municipal de dilluns a Premià de Dalt (Font: Premià de Dalt Mèdia)

A Premià de Dalt aquest dilluns aprovaven el Pressupost Municipal de 2023 en un ple extraordinari, un Pressupost que s’enfila 12.327.000€ i en el qual trobem, com un dels projectes més cridaners, la creació d’un nou complex municipal de salut, oci i esport a la zona esportiva municipal, un equipament que tindrà una piscina coberta de 6 carrils, 6 sales polivalents i un servei de restauració saludable. En declaracions a Premià de Dalt Mèdia, el regidor d’economia i hisenda, Alejandro Costa, explicava que el projecte obeeix a la voluntat del govern de reforçar el capítol de la salut en clau sobretot de prevenció:

Segons informa el consistori veí, més enllà d’això el Pressupost posa l’accent sobretot en serveis públics bàsics com la seguretat, la mobilitat o l’habitatge (amb 5 milions i escaig d’euros) i, com dèiem, en salut, educació, cultura i esport (amb 2’6 milions). En matèria cultural destaquen que augmenta d’un 35% el suport econòmic a les entitats. El Pressupost va quedar aprovat inicialment amb els vots a favor del govern, l’abstenció d’ERC i el vot en contra de Crida i Ciutadans. Aquests 3 partits de l’oposició van denunciar que no se’ls ha permès participar en l’elaboració del document i que se’l ha donat molt poc temps per estudiar-lo. 

Més notícies

Cultura