Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de febrer de 2023

Comarca

Comarca

Un gran operatiu policial va permetre detenir ahir 15 persones que presumptament volien descarregar farcells d’haixix al port de Mataró

Joaquim Aguilar
Foto: Port de Mataró

Un operatiu policial d’envergadura va permetre ahir de matinada detenir fins a 15 persones a Mataró que presumptament portaven haixix en una llanxa i pretenien descarregar-la al port de la capital maresmenca.

N’informava ahir El Capgròs a partir de les informacions de Mossos d’Esquadra, que encara no ha donat massa detalls perquè la investigació continua oberta per part de la Divisió d’Investigació Criminal. Pel que han explicat, després de rebre un avís a les 4 de la matinada que hi havia una llanxa de gran potència carregada de farcells arribant al port es va activar un operatiu de Mossos, Policia Local i Policia Marítima. D’aquest operatiu en va resultat la detenció de 15 individus implicats en el trasllat i la localització de l’embarcació, en un indret proper que no s’ha revelat. L’article fa notar que es tracta d’un episodi molt inusual a la costa maresmenca, per bé que hi ha un precedent proper: el febrer de 2021 es va localitzar una zodiac de 10 metres d’eslora embarrancada a les roques entre Mataró i Llavaneres que probablement havia traslladat haixix procedent de les costes del Marroc.

Més notícies

Cultura